Heb je als ondernemer personeel in dienst?

Personeel zorgt naast verlaging van werkdruk ook voor extra zorgen. De administratieve verplichtingen die bij een dienstverband horen, ken je misschien niet allemaal even goed en zelf een loonadministratie doen of beter uitbesteden is een lastige vraag. Is er in de organisatie iemand die kennis heeft van de regelgeving rond loonadministratie of koop ik deze diensten in bij een administratiekantoor?

Redenen om de loonadministratie uit te besteden

  1. Tijd besparen
    Een administratiekantoor kan je een hoop tijd besparen en tijd is geld. Doe je het zelf, dan ben je al snel een paar uur per maand bezig en die tijd zou je natuurlijk ook kunnen besteden aan jouw onderneming.
  2. Deskundigheid
    De loonadministratie wordt verwerkt door een professioneel administratiekantoor met expertise in huis met betrekking tot de jaarlijkse fiscale regels van de Belastingdienst. Je spreekt samen af wie er voor de aanlevering en de afwikkeling van de loongegevens verantwoordelijk is.
  3. Support
    Heb je vragen dan is er vaak direct contact mogelijk met voor jou bekende medewerkers van Batist Administratieve Dienstverlening.

Batist Administratieve Dienstverlening

Je kunt bij ons terecht voor een goede samenwerking en een jarenlange expertise op het gebied van het voeren van de loonadministratie. Wij hebben een klantportaal voor het live inzien van de output en hebben een professionele ESS (Employee Self Service voor medewerkers) en MSS (Manager Self Service voor de werkgever) portaal voor het indienen van declaraties en het bijhouden van Verlof en Ziekte verzuim.

Bent u geïnteresseerd in onze loonadministratie en/of andere diensten, neem gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op.